Privacyverklaring

1 augustus 2018

Je privacy is voor Rassoul Mohammadi van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Rassoul Mohammadi allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.


Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van je bijhouden, neem dan contact op met info@rassoulmohammadi.com


Contactformulier

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je voor- en achternaam, telefoonnummer en e-mailadres. Deze hebben wij nodig om contact met je op te nemen. Wij bewaren deze informatie naargelang de aard van het formulier of de inhoud van je e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.


Word je Klant

Wanneer je bij ons klant wordt, gebruiken wij je persoonsgegevens om je goed van dienst te kunnen zijn. Hiervoor gebruiken wij je factuuradres, telefoonnummer, betalingsgegevens, e-mailadres, naw-gegevens en nationaliteit. Deze hebben wij nodig vanwege de opdracht die we voor je uitvoeren of de training die je bij ons volgt. Wij bewaren deze informatie tot de opdracht of training is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Om een (beƫdigde) vertaling te kunnen maken heb ik een kopie van het te vertalen document nodig. Dit kunnen bijvoorbeeld officiƫle, medische of juridische documenten zijn waarin persoonsgegevens zijn opgenomen. Deze gegevens worden alleen vertaald en worden niet gebruikt of opgeslagen. Deze originele vertaaldocumenten worden samen met de vertaling bewaard tot de opdracht is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).


Promotie

Wij willen je graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij voornamelijk per e-mail, via social media en soms via de post of per telefoon.


Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze promotie. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeld-link. Je kunt ons blokkeren of de afmeld-optie gebruiken. Je kunt dit tevens aangeven als je wordt gebeld.


Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Voor de uitvoering van een tolk- of vertaaldienst is het soms nodig om een derde partij in te schakelen. Je gegevens worden alleen doorgegeven aan andere partijen als dat echt nodig is voor de dienstverlening. De partijen die mij ondersteunen in mijn dienstverlening en daarvoor toegang krijgen tot je gegevens, mogen deze alleen gebruiken om jou een dienst te leveren namens FN Translations. Met deze partijen heb ik een verwerkersovereenkomst gesloten. Daarin staat dat deze partij zorgvuldig met jouw persoonsgegevens omspringt. En zich houdt aan de afspraken die ik met jou als opdrachtgever heb gemaakt.


Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestanden die informatie kunnen opslaan op je computer, telefoon of tablet. Met functionele cookies zorgen we er voor dat de website goed en functioneel werkt. Met tracking cookies kan ook het surfgedrag gemeten en vastgelegd worden.


Wanneer je onze website bezoekt laden we alleen maar functionele cookies in en worden er geen persoonsgegevens van jou opgeslagen. Daarom hebben wij geen cookiebanner. In onze cookieverklaring laten wij zien welke cookies we met welk doel gebruiken.


Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben het "Data Processing Amendment" van Google getekend. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren. Hierdoor slaan wij geen persoonsgegevens van je op en is deze manier toegestaan zonder dat je toestemming hoeft te geven via een cookiebanner.


Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:


Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert. Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord.


Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn.


Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze dienst of bedrijfsvoering wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.


Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.


Je hebt de volgende rechten:


  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie jij bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.


Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.


Contactgegevens

Rassoul Mohammadi

Kruiwiel 15

4191 TJ Geldermalsen

+31 (0) 659 25 71 41

info@rassoulmohammadi.com

Cookieverklaring